Rogue One: A Star Wars Story (2016)

Alternatieve Titel: Star Wars Anthology: Rogue One
Regie: Gareth Edwards
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre SF/Fantasy/Avontuur
Speelduur: 133 minuten
Met: Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed
meer acteurs
7,1
Een groep rebellen komt bij elkaar om te proberen de plannen te stelen van de Death Star, het ultieme wapen dat het Galactische Keizerrijk aan het bouwen is.

Het verhaal speelt zich af tussen Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith en Star Wars: Episode IV - A New Hope.


Reacties


13-12-2016 21:32 door: Pim Vogels Persoonlijk bericht
Als op zichzelf staande film vond ik Rogue One een goede film, als prequel wat minder. De visuals zijn erg mooi. Het verhaal is oke, maar ontzettend voorspelbaar. Het acteerwerk varieert erg, maar over het algemeen brengen de hoofdrol spelers het verhaal goed tot zijn recht. Vooral de nostalgie speelt weer een grote rol bij het zien van deze film, de details en easter eggs maken hem toch tot een vermakelijke film. 7/10

Ik raad aan om hem in de bioscoop te bekijken aangezien de visuals dan echt tot hun recht komen!


28-12-2016 00:54 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik ben het met Pim Vogels eens dat de film heel erg voorspelbaar is. Toch is ie zeer vermakelijk, met veel herkenbare personages, locaties en voertuigen. Maar net als de vorige film is deze weinig origineel.

30-8-2017 10:36 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Het is leuk dat er nu wat meer gebeurt in het Star Wars universum, buiten de 'hoofdfilms'. En daarmee ben ik het eens met de opmerkingen van Pim en Sindala, het is een aardige film en een feest van herkenning. Maar buiten de nostalgie is het verhaal dunnetjes en weinig origineel.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine