Into the Sun (2005)

Regie: Mink
Herkomst: Japan
Genre Actie
Speelduur: 93 minuten
Met: Steven Seagal, Matthew Davis, Ken Lo
meer acteurs
5,1
Travis Hunter is een CIA agent in Japan. Hij raakt betrokken bij een onderzoek dat meer inzicht moet bieden in de achterliggende reden van de moord op de gouveneur van Tokio. De CIA stuurt een groentje om Hunter te helpen die totaal geen kaas heeft gegeten van de Japanse gebruiken. De twee ontdekken dat de dood te maken heeft met twee benden: De Yakuza en de Chinese Tong. Het kan eigenlijk alleen maar slecht aflopen met de twee agenten.


Reacties


23-6-2005 22:09 door: Stallion Persoonlijk bericht
Een wat mindere film, maar wel lekker hoe dat bloed alle kanten op spuit in de slotscene.

30-10-2008 22:39 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Toen ik de film zag... ach weer eens een Seagal vehicle... hoe mis kan dat gaan...

Nou ik heb het geweten... Bij de opening credits stond al verdacht veel 'by Steven Seagal'.. De film zelf is nietszeggend.

spoiler:
Hij krijgt aan het begin van de film een groentje toegewezen... deze wordt zonder ook maar een represaille halverwege de film zonder reden vermoord. Zijn vrouw wordt vermoord.. en toen dachten ze oh ja.. die moeten we eigenlijk ook introduceren dus dat doen ze dan maar ff snel een paar scenes van te voren. Hij heeft een vriendinnetje wat in de begin van de film geintroduceerd wordt... die zie je amper terug in de rest van de film.. maar doet ineens om een of andere reden wel mee in het grote eindgevecht... en zo kan ik doorgaan... die mink mag van mij nooit meer regisseren.


Ik heb wat voorbeelden in de spoiler gezet.. maar eerlijk gezegd.. lees ze maar gewoon.. je mist niks als je de film niet ziet.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine