What the Bleep Do We Know? (2004)

Alternatieve Titel: What the #$*! Do We Know!?
Regie: William Arntz, Betsy Chasse, Mark Vicente
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Drama/Documentaire
Speelduur: 111 minuten
Met: Marlee Matlin, Elaine Hendrix, Barry Newman
meer acteurs
5,3
Amanda (Marlee Matlin), wordt wakker in een Alice in Wonderland-achtige wereld. Haar tot dan toe oninteressante leven wordt ontrafeld tot op moleculair en kwantumniveau. Ze ontdekt dat haar neurologische processen onzekerheid met zich meebrengen en de vraag is of de realiteit wel echt is of slechts haar perceptie van de realiteit.
What the Bleep Do We Know!? bestaat uit interviews, een verhaallijn, gedetailleerde visuele effecten en animaties. De onderliggende gedachte is dat alle dingen met elkaar verbonden zijn.



Reacties


11-5-2005 23:22 door: Bobost Persoonlijk bericht
Ohw sorry ik probeerde deze net toe te voegen op de filmgek.nl aangezien ie binnenkort in de bios komt in Nederland. Snapte er al niks van want op het internet is hij al behoorlijk lang aanwezig. Maar waarschijnlijk al tijden in amerika uit ofzoiets. Het lijkt mij wel een leuke film. ---> Film2c

12-5-2005 13:46 door: Sebo Persoonlijk bericht
Ben wel benieuwd, maar houd mijn hart vast. Ik kan niet zo goed tegen slecht gefundeerde, mystieke theorieen. Er wordt zoveel onzin over de hersenen verkondigd. Kwantumonzekerheid in onze hersenen is een oude, en naar mijn mening zinloze theorie.

2-10-2016 12:48 door: sindala Persoonlijk bericht
De film is inderdaad wat zweverig, maar door de geweldige hoofdrol van Marlee Matlin is het net een voldoende geworden.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine