Scorcher (2002)

Alternatieve Titel: Second Impact
Regie: James Seale
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Avontuur/Drama/Actie
Speelduur: 87 minuten
Met: Mark Dacascos, John Rhys-Davies, Tamara Davies
meer acteurs
3,5
Op drie verschillende plekken in de wereld eindigt een ondergrondse test met nucleaire bommen in een ramp. Door de explosie verandert het zwaartepunt van de aarde, waardoor deze naar de zon toe beweegt en de hitte stijgt tot ondraaglijke hoogte. Wetenschappers Matthew Sallin en zijn dochter Julie McGrath proberen met hulp van kolonel Ryan Beckett het evenwicht te herstellen door op twee plaatsen in Los Angeles een thermonucleaire bom tot ontploffing te brengen. Dan wordt Beckett’s dochter gekidnapt door een gek die het einde van de wereld juist verwelkomt en Sallin, Beckett en McGrath tegen elke prijs wil stoppen…



Reacties


16-11-2005 00:34 door: sindala Persoonlijk bericht
Zeer matige film. Maar ja, 't is wel leuk om Rutger Hauer in navolging van o.a. Dan Aykroyd, Jeff Bridges, Michael Douglas, Richard Dreyfuss, Louis Gossett jr., Gene Hackman, Michael Keaton, Kevin Kline, Jack Lemmon, Jack Nicholson, Joan Rivers, Tim Robbins, Peter Sellers en Billy Bob Thornton als U.S. president te zien.

16-11-2005 11:03 door: Sebo Persoonlijk bericht
Zo. Jij hebt deze post goed voorbereid! Mis nog wel John Travolta in Primary Colors. Goede rol: hetzelfde geknepen stemgeluid als Clinton.

17-11-2005 08:56 door: sindala Persoonlijk bericht
Sebo schreef:
Zo. Jij hebt deze post goed voorbereid! Mis nog wel John Travolta in Primary Colors. Goede rol: hetzelfde geknepen stemgeluid als Clinton.

Was die wel president? Ik dacht dat hij aan de presidentiële voorverkiezingen (de 'primary' van de filmtitel) als kandidaat meedeed. John Travolta is inderdaad erg goed in die film.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine