The Machinist (2004)

Alternatieve Titel: El maquinista
Regie: Brad Anderson
Herkomst: Spanje
Genre Thriller/Drama
Speelduur: 102 minuten
Met: Christian Bale, Jennifer Jason Leigh, Aitana Sanchez-Gijon
meer acteurs
8,0
Trevor Reznik lijdt aan slapeloosheid. En niet zomaar een klein beetje. Al een heel jaar slaapt hij niet of nauwelijks. Maar dat is niet het enige probleem waarnmee Reznik kampt. Hij heeft ook het gevoel dat iets of iemand hem op de hielen zit. Reznik's angst en een serie hoogst ongewone gebeurtenissen veranderen z'n leven langzaam in een nachtmerrie. Maar waar eindigt de droom en begint de realiteit?


Reacties


21-3-2005 15:40 door: dannyvg Persoonlijk bericht
coole site maar kan je ook films downloaden ???

21-3-2005 16:02 door: Fred Persoonlijk bericht
Gratis films zul je nooit vinden. De optie van downloaden tegen een betaling hebben we niet. Misschien dat het in de toekomst mogelijk is. Het is namelijk nog niet helemaal duidelijk hoe het zit met auteursrechten e.d. Voor gratis films verwijs ik naar het kopje "op televisie"

24-4-2005 19:27 door: Phoenix Persoonlijk bericht
Dit is een absolute topfilm die het niet verdiend om met andere films vergeleken te worden. De regiseur weet perfect met de kijker om te gaan door een mooie vorm van filmen aan de film mee te geven. Je zit naar een bijna zwart/wit film te kijken. De verhaalopbouw is perfect en het spel van Christian Bale is super. Voor deze film viel hij ongeveer 25 kilo af!

Absoluut een meesterwerk.

25-7-2005 13:01 door: Jinx Persoonlijk bericht
Eén van de betere films die momenteel in de bioscopen draait.

27-9-2006 23:05 door: danit Persoonlijk bericht
ik had meer van deze film verwacht, natuurlijk zijn de acteerprestaties van Christopher uitstekend, en heeft hij zich erg ingeleefd in de rol van Trevor... letterlijk en figuurlijk.Typische film waarvan je het einde wil weten en het einde van deze film het toch nog een beetje goed maakt voor mij. Het begin vond ik vooral vaag en soms slaapverwekkend.... Misschien was dat ook wel de bedoeling. Cijfer:7


10-1-2021 20:43 door: sindala Persoonlijk bericht
Af en toe inderdaad wat vaag, vooral omdat je als kijker ook niet weet wat nu echt is en wat niet. De zeer originele ontknoping zag ik in ieder geval niet aankomen.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine