Wing Commander (1999)

Regie: Chris Roberts
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/SF
Speelduur: 100 minuten
Met: Freddie Prinze jr., Saffron Burrows, Matthew Lillard
meer acteurs
4,0
2564, de mensheid voert oorlog met de Kilrathi. Deze bloeddorstige buitenaardse wezens beschikken over een computernavigatiesysteem waarmee ze de aarde kunnen vernietigen. Christopher Blair, net afgestudeerd van de militaire academie, Todd Marshall, een onverantwoordelijke gevechtspiloot en gezagvoerder Jeanette Devereaux, zijn de enigen die de totale vernietiging kunnen voorkomen.Reacties


14-3-2005 11:30 door: sindala Persoonlijk bericht
Aardig vermaak, maar het deed me allemaal erg sterk denken aan de TV serie 'Space : Above and Beyond', die overigens één van m'n favoriete series ever is.

14-3-2005 11:57 door: wilco Persoonlijk bericht
Eerlijk gezegd vind ik de videobeelden en het verhaal van het spel een stuk beter dan deze film

14-3-2005 12:02 door: sindala Persoonlijk bericht
wilco schreef:
Eerlijk gezegd vind ik de videobeelden en het verhaal van het spel een stuk beter dan deze film

Ik ken het spel niet, maar je hebt vast gelijk. Zo bekeken doet de film inderdaad wat spelletjesachtig aan.

8-3-2012 04:00 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Volgens IMDB gebaseerd op de eerste "space / action / fighter simulation" games waarin de "lead charactre" zich kan ontwikkelen en groeien op basis van de beslissingen die hij in de games neemt(blijkbaar op zn minst 3 ervan uitgebracht, zelfs gebundeld als "The Kilhrati Saga"). Ik ken de game(s) niet dus heb er geen oordeel over, maar gezien het feit dat de 1e game in 1990 werd uitgebracht vind ik het redelijk zn tijd vooruit en zorgde ervoor dat ik deze film in een heel ander daglicht bekeken heb. In een "gamer-mindset" vind ik m daardoor helemaal niet sleccht. Ook niet goed hoor maar helemaal niet slecht.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine