5,9
Het leven van de tiener Buffy staat in het teken van winkelen, winkelen en nog eens winkelen. Dit verandert echter als ze op een dag een man tegen komt die haar informeert over het feit dat zij de uitverkorene is om vampieren te vermoorden. Met de hulp van haar instructeur leert ze te vechten, en samen met haar vriend Pike moet ze de meestervampier, gespeeld door Rutger Hauer, zien te overwinnnen.

Filmdebuut van Hilary Swank.


Reacties


4-2-2005 23:26 door: sindala Persoonlijk bericht
Leuke film (beter dan de serie, vind ik) Met een héél hilarische sterfscene. Een 8 !

21-2-2007 21:01 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Inderdaad veel beter dan de serie. Dit was een comedie die zichzelf niet te serieus nam.. De serie had dat mankement wel.

21-11-2009 21:14 door: sindala Persoonlijk bericht
Vanavond weer eens gezien en het blijft een geweldige film. Nu viel me overigens voor het eerst op dat hier enkele acteurs in meespelen die later heel bekend zijn geworden, namelijk Hilary Swank als Buffy's vriendin Kimberly, David Arquette als Pike's vriend Benny en Ben Affleck als de basketballer van de tegenpartij die de bal aan vampierbasketballer Grueller geeft en "Take it, man" zegt. Andere bekende namen zijn naast de andere hoofdrolspelers Luke Perry (Pike) en Paul "PeeWee" Reubens (Amilyn) onder andere Thomas Jane, Natasha Gregson Wagner en Ricki Lake in een klein rolletje als serveerster.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine