Paparazzi (2004)

Regie: Paul Abascal
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/Thriller
Speelduur: 84 minuten
Met: Cole Hauser, Robin Tunney, Tom Sizemore
meer acteurs
7,4
Wanneer een groep van vier overenthousiaste paparazzi-fotografen een autongeluk veroorzaaken, waardoor de vrouw en zoon van filmster Bo Laramie ernstig gewond raken, beraamt Bo een plan om wraak te nemen op de fotografen.Reacties


7-1-2005 11:38 door: Phoenix Persoonlijk bericht
Kijk dit is nu zo'n film waarbij je van te voren denkt...mwoh...die slaan we wel even over, maar nadat je hem gezien heb nog een aantal uur zit na te genieten. Natuurlijk is het een redelijk standaard actie/thriller, maar dit verhaal heeft iets speciaals, iets wat we allemaal wel zouden willen doen. Ik ga niets verklappen, want dan is de spanning eraf. Ik zou zeggen: kijken!

11-12-2006 20:51 door: Bianca Persoonlijk bericht
Bij deze film worden veel bekende namen genoemd die minder als een paar seconden in beeld verschijnen Bekend maakt bemind. Zo heeft het bij mij dit keer ook gewerkt.( Het is eigenlijk erg ). Nou, ook zonder secondebeelden van bijv. M. mc con....vind ik dit een verrassend goede film, ietwat voorspellend maar dat heb je in wel meer films die "leuk" zijnn. Ik vond het persoonlijk een gave film.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine