Interstate 60 (2002)

Alternatieve Titel: Interstate 60: Episodes of the Road
Regie: Bob Gale
Herkomst: Canada, Verenigde Staten van Amerika
Genre Avontuur/Comedy/Fantasy
Speelduur: 112 minuten
Met: Gary Oldman, Chris Cooper, James Marsden
meer acteurs
8,3
Neal Oliver (James Marsden) is een jonge schilder, wiens vader liever ziet dat hij op de Bradford Law School gaat studeren. Hij wordt in een bizar en onverwacht avontuur gestort wanneer hij de onvoorspelbare half-gnoom O.W. Grant (Gary Oldman) ontmoet. Deze biedt Neal aan een wens te vervullen en de dromer Neal gaat keihard voor de bijl. Hij wenst antwoorden op al zijn vragen! O.W. Grant stuurt hem op pad over de niet bestaande Interstate 60 naar het niet bestaande Danver. Onderweg hoopt hij dat de billboards hem naar de vrouw van zijn dromen leiden maar of zijn wens hier echt in vervulling gaat...


Reacties


27-7-2009 00:20 door: sindala Persoonlijk bericht
Een beetje Twilight Zone en Thelma & Louise, een tikje Wishmaster en The Hitcher. Interstate heeft dezelfde soort sfeer als die films en is minstens even goed.

Ik had nog nooit van deze film gehoord maar heb 'm door de goede kritieken toch maar bekeken. Daar heb ik geen moment spijt van gehad, want dit is werkelijk een steengoeie film en één van de beste roadmovies die ik ooit heb gezien. Aanrader!

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine