Garden State (2004)

Regie: Zach Braff
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Drama
Speelduur: 109 minuten
Met: Zach Braff, Natalie Portman, Peter Sarsgaard
meer acteurs
7,8
Na negen jaar komt een tiener terug in het stadje waar hij is opgegroeid voor de begrafenis van zijn moeder. Hier ontmoet hij zijn vroegere vrienden weer. Eenmaal terug blijken er een boel zaken nog niet afgehandeld. Zo is de relatie met zijn vader sinds hij weg is gestuurd nooit meer helemaal goed geweest. Ook moet hij enkele problemen in hemzelf op zien te lossen.


Reacties


4-10-2004 19:26 door: bruno Persoonlijk bericht
Mooie film met inhoud! Heerlijk losse Natalie Portman.

3-12-2004 13:46 door: Fred Persoonlijk bericht
Zeer goed. Heerlijke originele film. Ontroerende en grappige momenten, ondersteund met de juiste muziek.

4-1-2005 22:46 door: Phoenix Persoonlijk bericht
Mooie film die bij mij in ieder geval het nodige wist los te maken. Ontroerend en humoristisch tegelijk. Zach Braff (uit de tv-serie Scrubs)wordt een regietopper, let maar op!

16-2-2005 22:37 door: Sebo Persoonlijk bericht
Ik vond de sfeer inderdaad goed, vooral dankzij de muziek, maar daar is het ook mee gezegd. Verder was er niets. Het verhaal had niets om het lijf, en de moraal werd met emmers tegelijk over je heen gesmeten. Een tegenvaller.

16-2-2005 22:44 door: Jacinthe Persoonlijk bericht
Leek in het begin veelbelovend maar bleek al snel een semi-poetische tienerfilm waarin iedereen vooral veel "stuff to work out" heeft.

22-6-2005 13:08 door: Boudewijn8 Persoonlijk bericht
<bevat kleine spoiler achterin de tekst.>

Ben het gedeeltelijk eens met Sebo en Jacinthe, maar vond het eigenlijk niet eens zo heel storend. Compositie en muziek maken veel goed en er zitten echt hele leuke scenes bij. Er zijn ook wat mooie scenes die de film niet gehaald hebben. Maar het voorspelbare einde op de luchthaven zorgt er wel voor dat het geen 9 is.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine