Suske en Wiske: De Duistere Diamant (2004)

Alternatieve Titel: The Dark Diamond
Regie: Rudi Van Den Bossche
Herkomst: Duitsland, België
Genre Avontuur/Comedy
Speelduur: 85 minuten
Met: Joeri Busschots, Céline Verbeeck, Dirk Roofthooft
meer acteurs
6,0
In het nabij de boerderij gelegen moeras vinden Suske en Wiske een donkere diamant die ze nietsvermoedend meenemen. Al snel wordt duidelijk dat degene die de diamant in zijn bezit heeft het lachen letterlijk vergaat. Iedereen die het juweel vrijwillig koopt verliest alle levensvreugde en kwijnt langzaam weg.



Reacties


15-1-2007 10:47 door: sindala Persoonlijk bericht
Dirk Roofthooft als Lambik was GEWELDIG! Joeri Busschots en Céline Verbeeck waren ook prima als Suske en Wiske, maar Barabas en vooral tante Sidonia waren vreselijk slecht! Welke IDIOOT is er op het onzalige idee gekomen om Sidonia door een man te laten spelen? Maar ondanks die grove misser ademt de film wel het typische Suske & Wiske sfeertje uit.

Oh ja, Stany Crets als Jerom was wél goed. En had ik al geschreven hoe slecht Sidonia was? 3x is scheepsrecht, dus: Sidonia was sléééééééééééécht!!!

8-7-2007 11:46 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Lol sindala... je hebt hier exact de recentie geplaatst die ik wou schrijven...

23-10-2008 18:21 door: nijntje Persoonlijk bericht
Lambik was idd hilarisch. wat Sidonia betreft: ik denk dat er geen vrouw bestaat met de vormen en m.n. de lengte van Sidonia en dat ze daarom maar een man hebben gekozen (ik vond vooral het stemmetje irritant). Wiske daarentegen speelde leuk, maar ik vond haar te "rijp". Tja, het blijft natuurlijk lastig om een stripfiguren als deze exact uit te beelden...

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine