Sunny's Ears (1997)

Regie: Jane Prowse
Herkomst: Verenigd Koninkrijk
Genre Comedy/Familie/Mini-serie
Speelduur: 135 minuten
Met: Pascale Blackburn, Jocelyn Barker, Tricia George
Sunny is een levendig, slim en avontuurlijk meisje. Ze heeft dezelfde problemen als iedereen met vriendjes, ouders en school... en ze is doof. Op een dag ontmoet ze een zwerfhond. Het lijkt wel of hij haar beter begrijpt dan mensen. Sunny is dolgelukkig, maar haar ouders iets minder. Toch mag ze hem houden. Sunny traint Ears zo dat hij haar waarschuwt bij belangrijke geluiden als de deurbel, haar wekker of de telefoon. Sunny mag dan doof zijn en Ears misschien een beetje dom... samen vormen ze een onverslaanbaar koppel!!!



Reacties


2-1-2009 04:50 door: reggie Persoonlijk bericht
Hallo,ik wil dolgraag deze film Sunny's ears bemachtigen. Weet iemand hoe ik hem kan kopen in Nederland?



2-1-2009 11:13 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik vrees dat dat moeilijk zal worden. Er worden bij Amazon wel ntsc-videobanden aangeboden (die vaak niet op europese spelers zijn af te spelen), maar nergens dvd's. Je zou eens kunnen vragen bij Fame in Amsterdam, die hebben een groot film-assortiment.

3-1-2009 19:52 door: reggie Persoonlijk bericht
Hallo, jammer dat dat moeilijk zal worden. Ik heb al gekeken bij www.amazon.nl. Een videoband, inderdaad. Ik wil het proberen bij Fame in Amsterdam. Dat ken ik niet. Hoe kom ik daar? Wat is het adres van Fame in amsterdam? Daar zou ik kunnen vragen. Heel erg bedankt!

3-1-2009 20:06 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Gegoogled op "Fame amsterdam"

Fame Music Store VOF
www.fame.nl

Kalverstraat 2- 4
1012 PC Amsterdam
020 6382525

Ik wens je succes met je zoektocht.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine