Around the World in 80 Days (2004)

Regie: Frank Coraci
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Duitsland, Verenigd Koninkrijk
Genre Avontuur/Actie
Speelduur: 120 minuten
Met: Jim Broadbent, Jackie Chan, Steve Coogan
meer acteurs
6,1
Passepartout (Jackie Chan) is een Chinese dief die een waardevol Boeddhistisch erfstuk steelt en zich vervolgens wil schuilhouden in het reizende gezelschap van de excentrieke Londense uitvinder en avonturier Phileas Fogg. Fogg (Steve Coogan) is een weddenschap aangegaan met de leden van zijn 'Academy of Science' om binnen tachtig dagen rond de wereld te reizen. Tijdens zijn rondreis gebruikt Passepartout met regelmaat zijn geweldige vechttechnieken om Fogg te verdedigen tegen de vele gevaren die zij tegenkomen. Een grote bedreiging vormt een hun achterna reizende detective, die de opdracht heeft gekregen de rondreis te saboteren.



Reacties


20-9-2004 23:53 door: Cannon Persoonlijk bericht
Met mooi werk van Micha Klein.
Wel vermakelijke film.

22-9-2004 08:52 door: wilco Persoonlijk bericht
Ik heb altijd wel een zwak voor films met Jackie Chan, maar de meeste hollywood films van hem zijn het net niet. En in zijn latere films begin je toch te zien dat hij ouder begint te worden, maar het blijft toch leuk om de man aan het werk te zien.

29-10-2004 10:15 door: Sebo Persoonlijk bericht
Ik houd ook wel van Jacky Chan, al weet ik al lang niet meer waar dat op gebasseerd is. Hij speelt alleen maar in films van bedenkelijke kwaliteit, en acteren kan hij ook al niet. Toch...

Het is veelzeggend dat het grappigste moment van de film met Arnold Schwarzenegger was.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine