Freddy vs. Jason (2003)

Regie: Ronny Yu
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Italiƫ
Genre Horror/Actie
Speelduur: 97 minuten
Met: Robert Englund, Ken Kirzinger, Monica Keena
meer acteurs
6,3
Freddy Krueger vindt een manier om te ontsnappen uit de vergetelheid/hel en terug te keren naar Aarde. Dit kan hij doen doordat hij via collega Jason Voorhees de kinderen van Springwood weer de stuipen op het lijf jaagt. Samen slaan ze aan het moorden op Elm Street. Het is aan Lori en Will om de wereld te redden van de twee seriemoordenaars. De strijd leidt uiteindelijk tot een confrontatie op Camp Crystal Lake.


Reacties


1-10-2004 14:42 door: Phoenix Persoonlijk bericht
Tja, overbodige nephorror.

1-10-2004 21:10 door: sammy hagar Persoonlijk bericht
flauw,overbodig en lachwekkend.

5-7-2005 00:55 door: Agaroth Persoonlijk bericht
Een van mijn favoriete horror flms

5-7-2005 13:21 door: Grecco Persoonlijk bericht
Agaroth schreef:
Een van mijn favoriete horror flms



Hmmmzz wat is je favoriet dan?
Ik vond dit echt een bout film.

12-11-2005 16:27 door: witbruintje Persoonlijk bericht
toch leuke film waarin ze een keer tegen elkaar vechten en niet tegen tieners.mooie film ben zeker van plan aan te schaffen

5-8-2007 23:40 door: sindala Persoonlijk bericht
Ergens vind ik Jason Voorhees toch wel een stoer personage, ook al is ie dan niet helemaal wettig bezig. Het is een lekker ongecompliceerd karakter: Jason heeft geen ingewikkelde plannetjes (scream, final destination), hij probeert geen "verbinding" te maken met z'n slachtoffers (nightmare on elmstreet, halloween) en hij speelt geen sadistische spelletjes (saw, jeepers creepers, hellraiser), waarmee ik overigens niet wil zeggen dat die andere horrorfilms slecht zijn.

Maar Jason Voorhees blijft toch wel mijn favoriete slasherfilm-personage en dat hockeymasker past perfect bij hem. Ik hoop dat er nog vele, vele Friday the 13th-films zullen volgen, want 11 stuks (met deze erbij) is natuurlijk veel te weinig.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine