Antz (1998)

Regie: Eric Darnell, Tim Johnson
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Animatie/Fantasy/Comedy
Speelduur: 87 minuten
Met: Woody Allen, Gene Hackman, Jennifer Lopez
meer acteurs
6,9
Een neurotische werkmier gaat in therapie omdat hij een individu is in een kolonie waar de teamspirit hoog in het vaandel staat. Als hij op een avond in een bar zit wordt hij verliefd op een prinses die incognito in de stad is. Hij bedenkt een plan om haar weer te zien door zich voor soldaat uit te geven, maar dan roept Generaal Mandible het leger op om te strijden tegen een kolonie termieten.



Reacties


3-10-2004 11:54 door: Mirjam Persoonlijk bericht
Natuurlijk is het verhaal flinterdun, en de uitwerking is relatief sober vergeleken met het 'A Bugs Life'.

Wat een subjectieve beschrijving zeg *uche*. Ik heb de film niet gezien, maar ik vind dat dit niet hoort in een filmbeschrijving, daar hebben we het commentaar-gedeelte voor, toch?

3-10-2004 19:19 door: EZ Persoonlijk bericht
Er staan her en der in de database van die flame-beschrijvingen. Hoe die erin zijn gekomen, en wie ze er ooit heeft ingezet.....

3-10-2004 20:24 door: Fred Persoonlijk bericht
EZ schreef:
Er staan her en der in de database van die flame-beschrijvingen. Hoe die erin zijn gekomen, en wie ze er ooit heeft ingezet.....

Eens. Ik weet wie ze erin heeft gezet en het is bekend bij diegene dat ze in het vervolg iets objectiever mogen. Ondertussen staat het jullie vrij de beschrijvingen te wijzigen.

31-10-2004 13:01 door: EZ Persoonlijk bericht
Gewijzigd

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine