Things to Do in Denver When You're Dead (1995)

Regie: Gary Fleder
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/Misdaad
Speelduur: 120 minuten

Acteurs:
6,9
Vijf criminelen moeten vluchten voor hun leven nadat ze een opdracht hebben verprutst.


Reacties


19-11-2004 08:38 door: sindala Persoonlijk bericht
Deze film viel me zwaar tegen. Een saai en rechtlijnig verhaal zonder verrassingen. Alleen de acteerprestaties zijn goed , anders had ik een nog lager cijfer gegeven.

14-2-2006 13:33 door: Jinx Persoonlijk bericht
sindala schreef:
Deze film viel me zwaar tegen. Een saai en rechtlijnig verhaal zonder verrassingen. Alleen de acteerprestaties zijn goed , anders had ik een nog lager cijfer gegeven.

Deze film doet met zijn scherpe dialogen, fraaie verzameling kleurrijke personages en "zieke" humor veel denken aan het werk van Tarantino.
Treat Williams is als Critical Bill meesterlijk.
Ik vermoed dat sindala een actie/misddaadfilm had verwacht, ipv een film met zwarte humor en geweld.

17-2-2006 21:33 door: sindala Persoonlijk bericht
Jinx schreef:
Deze film doet met zijn scherpe dialogen, fraaie verzameling kleurrijke personages en "zieke" humor veel denken aan het werk van Tarantino.Treat Williams is als Critical Bill meesterlijk.Ik vermoed dat sindala een actie/misddaadfilm had verwacht, ipv een film met zwarte humor en geweld.

Nou nee, de enige films die ik om het genre bekijk zijn (natuurlijk) SF en in mindere mate fantasy/horror en comedy. Andere films beoordeel ik vooral om de mate waarin ze me kunnen meeslepen in het verhaal. Zo heb ik bijvoorbeeld Bridget Jones, Pulp Fiction, Der Untergang en Boys don't Cry een hoog cijfer gegeven, terwijl dat echt niet mijn favoriete genres zijn. Things to do in Denver when you're Dead heeft absoluut geen indruk op me gemaakt, want nu (een dik jaar nadat ik 'm zag) kan ik me er bijna niets meer van herinneren.

En Jinx: bij een actie/misdaadfilm is zwarte humor en geweld bepaald niet onverwacht.

30-9-2012 00:34 door: Mebert Persoonlijk bericht
Sindala heeft gelijk. Het heeft geen indruk op me achtergelaten. Gewoon zwak.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine