Dragon Ball Z: Lord Slug (1991)

Alternatieve Titel: Dragon Ball Z 4: Dragon Ball Z: Son Goku the Super Saiyan. Dragon Ball Z 4: Super saiyajin da son gok├╗.
Regie: Mitsuo Hashimoto
Herkomst: Japan
Genre Animatie/Actie/Fantasy
Speelduur: 52 minuten
Met: Mayumi Tanaka, Toshio Furukawa, Masako Nozawa
meer acteurs
6,5
Een enorme meteoriet raast op aarde af. Goku en Krillin bundelen krachten om deze bedreiging te stoppen. Wanneer het gevaar is geweken bleek de meteoriet slechts een afleidingsmanoeuvre te zijn voor Lord Slug, een verstoten Namek, en zijn gevolg.
Lord Slug is van plan de aarde om te bouwen tot zijn nieuwe ruimteschip. Tevens heeft hij gehoord van het bestaan van de Dragonballs, en is van plan om ze te verzamelen om zijn verloren krachten terug te winnen.Reacties


27-8-2005 17:42 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik heb de TV-serie nooit gevolg en ken dus de geschiedenis niet. Ik kan 'm dus alleen als op zichzelf staande film beoordelen. Het verhaal was nogal vaag, maar de aktie was goed. Sommige personages waren aan mij niet besteed. Ik vraag me af wat die twee dikke beestjes (Varkentje en draakje) in het verhaal deden, want veel tekst of aktie hadden ze niet. Misschien om kleine kijkertjes te plezieren ? Gozu en die groene waren wel erg stoer getekend, evenals de vijandelijke Lord Slug. Al met al toch best een aardige tekenfilm.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine