5G Zombies (2020)

Regie: Dustin Ferguson, John R. Walker
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Horror
Speelduur: 97 minuten
Met: Clint Beaver, Geovonna Casanova, Erik Anthony Russo
meer acteurs
1,0
Terwijl de wereld wordt gedecimeerd door een virus-pandemie werken alle overheden in het geheim samen om de overlevenden onder controle te krijgen middels het nieuwe 5G-netwerk, om zodoende een nieuwe wereldorde te scheppen.


Reacties


9-9-2020 08:02 door: sindala Persoonlijk bericht
Best een slim idee om nu zo'n super-actuele film uit te brengen met al die idiote complottheorieën over de plannen van een geheime wereldregering voor het uitdunnen van de bevolking door alle oude, zieke en nutteloze leden uit de samenleving te verwijderen met behulp van 5G en COVID-19.

Helaas weten de makers hiermee niets te doen: de uitvoering is op alle fronten (verhaal, acteerwerk, beeld, geluid) amateuristisch en voor een zombiefilm zit er amper actie in, je bent vrijwel de hele tijd naar pratende hoofden aan het kijken die weinig overtuigend uit de doeken doen wat er aan de hand is. Je moet wel een hele slechte filmmaker zijn als je zelfs van een zombiefilm helemaal niets bakt. Jammer dat ik geen nul kan geven, want dit is echt een van de allerslechtste films die ik ooit heb gezien.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine