Jay and Silent Bob Reboot (2019)

Regie: Kevin Smith
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Comedy
Speelduur: 105 minuten
Met: Jason Mewes, Kevin Smith, Aparna Brielle
meer acteurs
7,5
Jay en Silent Bob reizen opnieuw naar Hollywood om te voorkomen dat er een reboot-verfilming komt van de Bluntman and Chronic-comics.


Reacties


26-12-2019 00:04 door: sindala Persoonlijk bericht
Oei, dit is een moeilijke voor mij. Ik ben dol op Kevin Smiths werk, behalve Cop Out en de Jay & Silent Bob-tekenfilm dan. Een "reboot" van misschien wel zijn beste film Jay and Silent Bob Strike Back kon naar mijn mening alleen maar tegenvallen. Maar omdat hij het Reboot-thema zelf ook voortdurend op de hak neemt is het toch behoorlijk grappig. Daarnaast zijn heel veel acteurs uit zijn eerdere films (o.a. Joey Lauren Adams, Jason Lee, Ben Affleck, Matt Damon, Brian O'Halloran, Rosario Dawson, Jason Biggs, James Van Der Beek) hier aanwezig en de teksten zijn weer ouderwets hilarisch.

Onze helden reizen naar de Chronic-Con om Kevin Smith (ja hij heeft hier een dubbelrol) er van te weerhouden de reboot te maken. De film zit vol met geweldige momenten, zoals de advocaat (Justin Long) die onze helden "redt", Jay die Justice (Shannon Elizabeth) weer opzoekt, Kevin Smith's dochter Harley Quinn Smith in een grote rol waar ik niets over kan schrijven zonder te spoileren, Matt Damon als Loki met een geweldige monoloog en Val Kilmer en Melissa Benoist als de reboot Bluntman en Chronic. Na de film is er nog een kostelijk stukje met Kevin Smith en de vorig jaar overleden Stan Lee.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine