Between Two Ferns: The Movie (2019)

Regie: Scott Aukerman
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Comedy
Speelduur: 82 minuten
Met: Zach Galifianakis, Ryan Gaul, Mary Holland
meer acteurs
6,3
Nadat zijn televisieshow "Between Two Ferns" op internet een grote grap wordt besluit Zach Galifianakis zijn sterren-interviewprogramma reizend door het land te maken. Will Ferrell belooft hem een landelijke tv-show als hij binnen twee weken 10 afleveringen kan produceren.

Vervolg op de webserie "Between Two Ferns with Zach Galifianakis".


Reacties


13-2-2023 12:15 door: sindala Persoonlijk bericht
Leuke film, vooral door de interview-stukjes, met onder andere Paul Rudd, Brie Larson, Keanu Reeves, Akwafina, David Letterman, Matthew McConaughey, Benedict Cumberbatch, Gal Gadot, Peter Dinklage en nog veel meer. Van de meeste hiervan zijn de complete interviews op YouTube te zien. Daar staan ook alle 22 afleveringen + de special van de originele webserie.

Ik had nog nooit van deze serie gehoord, maar de interviews zijn geweldig hilarisch en vaak ook erg ongemakkelijk. Het is een simpel format: Galifianakis stelt in een met opzet klungelig aandoend decor ongehoorde vragen aan de sterren, die hier improviserend op reageren (ze weten wat voor soort vragen ze kunnen verwachten, maar niet precies wat). Ik vond de stukjes met Charlize Theron en Steve Carrell het allerbeste, maar ook de stukjes met toenmalig president Obama, Conan O'Brien, de twee Oscar-stukjes (met oa Jennifer Lawrence, Christoph Waltz, Amy Adams, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Sally Field en Bradley Cooper) en het heel ongemakkelijke stukje met Michael Cera (de allereerste aflevering) zijn zeer de moeite waard.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine