Spider-Man: Far From Home (2019)

Alternatieve Titel: Spider-Man: Homecoming 2
Regie: Jon Watts
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Comedy/Avontuur/Actie
Speelduur: 129 minuten
Met: Tom Holland (II), Angourie Rice, Zendaya
meer acteurs
7,6
Peter Parker gaat met zijn vrienden op vakantie in Europa, waar hij het als Spider-Man opneemt tegen superschurk Mysterio.


Reacties


8-7-2019 08:16 door: Sylly Persoonlijk bericht
Ik was nooit zo'n fan van Spiderman films, maar ik vond Tom Holland het al erg leuk doen in de laatste Avengers films. Ik vond deze ook zeer goed. Het vormt een mooi begin na het ("Spoiler uit Avengers Endgame") tijdperk. Er zitten een paar leuke twists in en het is een waar visueel spektakel!

14-7-2019 00:25 door: Vosje103 Persoonlijk bericht
Tom Holland is een leuke acteur en de film is ook leuk gedaan; ik keek erg op van de twists. Je moet hier dus wel tot het licht weer aangaat blijven zitten!

26-7-2019 08:45 door: sindala Persoonlijk bericht
Inderdaad een leuke film, waarin het meer om de menselijke relaties gaat dan om de actie, maar er zit toch genoeg actie in en het ziet er allemaal erg mooi uit. Zo'n romantisch verhaal is een verademing in deze tijd van steeds bombastischer superheldengeweld. De twists waren inderdaad verrassend.

31-7-2019 17:19 door: sindala Persoonlijk bericht
P.S. (spoilertje):
spoiler:
Ook grappig om Peter Parker in een oranje-shirt te zien nadat hij met een paar oranje-hooligans (gespeeld door Nederlandse acteurs) in de cel had gezeten.


20-1-2020 12:31 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Ik schreef het al bij Homecoming, de huidige iteratie van Spiderman komt het dichtste bij de spiderman-comics die ik vroeg las. Ik ben dan ook blij dat Sony en Marvel/Disney toch weer tot een overeenkomst zijn gekomen om Spidey in het huidige MCU te houden.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine