Atomic Blonde (2017)

Alternatieve Titel: The Coldest City
Regie: David Leitch
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Mysterie/Spionage/Actie
Speelduur: 115 minuten
Met: Charlize Theron, Sofia Boutella, James McAvoy
meer acteurs
7,0
MI6-agente Lorraine Broughton wordt ten tijde van de Koude Oorlog naar Berlijn gestuurd om de moord op een collega te onderzoeken en een gestolen lijst met namen van dubbelspionnen terug te krijgen.


Reacties


28-10-2018 14:54 door: sindala Persoonlijk bericht
Goede actie-spionagefilm met een stoere Charlize Theron, die haar mannetje staat in de vele mooi gefilmde gevechten.

23-5-2019 00:25 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Deze (voor de rest heel genietbare) film lijdt helaas aan het euvel waar in de laatste 10 jaar zoveel films aan lijden: script screenplay en editing-itis....

Visueel heel erg in orde, actie-scenes erg goed met een kick-ass Theron in intrigerend sexy topvorm met top-acteurs (McAvoy, Jones, Goodman, Schweiger, Boutella enz) als meer dan adequate ondersteuning. Het verhaal met de graphic comic series als basis errrrg ok enz enz. Goeie, meestal rauwe sfeer verzacht door lekkere 80's muziek.

Maar maak er in godsnaam eens een keer een te volgen samenhangend geheel van, in plaats van een stapeltje scenes voor te schotelen die wel heerlijk goed zijn, maar waar je je wel afvraagt op het einde waar je eigenlijk naar gekeken hebt. Alle andere voorwaarden zorgen wat mij persoonlijk betreft voor net aan een voldoende, maar ook hier had zoveel meer in gezeten.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine