No Way Out (1987)

Regie: Roger Donaldson
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller
Speelduur: 114 minuten
Met: Sean Young, Gene Hackman, Kevin Costner
meer acteurs
7,2
Tijdens een woedeaanval vermoordt Minister van Defensie Davin Brace zijn maitresse. Om het schandaal te verbergen, creeert zijn trouwe medewerker de perfecte dekking: hij 'verzint' een verleidelijke moordenaar - een Russische spion - en roept dan de hulp in van marinecommandant Tom Farrel om hem te vinden. Echter als door het lot bepaald, heeft Farrell ook een sterke betrekking met het slachtoffer... en alle sporen die hij ontdekt om de misdaad op te lossen leiden direct naar hem! De zoektocht van Farrell naar de moordenaar is niet alleen een zaak van nationale veiligheid, maar is er ook een om zijn eigen hachje te redden.
Reacties


19-12-2004 18:17 door: sindala Persoonlijk bericht
Kevin Costner in een glans rol , helaas heeft hij dit niveau nooit meer gehaald.

23-12-2005 23:05 door: Jinx Persoonlijk bericht
sindala schreef:
Kevin Costner in een glans rol , helaas heeft hij dit niveau nooit meer gehaald.

Ik vind dit een aardige thriller,(remake van de gelijknamige film uit 1950), met een rol van Costner die vrij gewoon is m.a.w. geen hoogstaand werk.
Kijk dan (nog) eens naar JFK daarin speelt hij officier van justitie Jim Garrison, naar mijn menig zijn beste rol tot nu toe.

24-12-2005 13:08 door: Jinx Persoonlijk bericht
correctie:No Way Out is een remake van The Big Clock uit 1948, en niet van de gelijknamige film uit 1950.

24-12-2005 23:27 door: sindala Persoonlijk bericht
Jinx schreef:
Ik vind dit een aardige thriller,(remake van de gelijknamige film uit 1950), met een rol van Costner die vrij gewoon is m.a.w. geen hoogstaand werk.Kijk dan (nog) eens naar JFK daarin speelt hij officier van justitie Jim Garrison, naar mijn menig zijn beste rol tot nu toe.

Tsja, ieder zijn smaak. Ik persoonlijk vond JFK gewoon weer een stemmingmakende samenzweringsfilm. Best goed gemaakt hoor, maar meer ook niet. En Costner speelt er weer net zo'n saaie sul in als in vele van zijn films. In 'No Way Out' speelt hij daarentegen een sterke rol als een in het nauw gedreven en opgejaagde man.

25-6-2007 17:39 door: Bianca Persoonlijk bericht
Ben ik het helemaal mee eens.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine