Star Cruiser (2010)

Alternatieve Titel: Nydenion
Regie: Jack Moik
Herkomst: Duitsland
Genre SF
Speelduur: 89 minuten
Met: Jack Moik, Annette Schmiedel, Stephanie Dal Canton
3,5
Een allesvernietigende ruimteoorlog tussen de verschillende kolonies van de aarde heeft voor miljarden slachtoffers gezorgd. De gedesillusioneerde voormalige gevechtspiloot Rick Walker wordt ingehuurd om een mysterieuze passagier naar de geheime vredesonderhandelingen te vliegen. Onderweg worden ze aangevallen en moet Walker een noodlanding maken op de afgelegen planeet Nydenion.


Reacties


25-11-2015 03:40 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Volgens IMDb is deze prent over een periode van 12 jaar bedacht en gemaakt door modelmakers, filmstudenten en filmgekken die in hun vrije tijd modellen van ruimteschepen bouwden, scripts bedachten en zo hun eigen film in elkaar gedraaid hebben. Helaas is het gereviseerde eindresultaat erg ongeinspireerd in het Engels overgedubd (het origineel schijnt uit Duitsland te komen) en daardoor verkracht, en de cultwaarde ervan weggevaagd.

27-6-2016 06:37 door: sindala Persoonlijk bericht
Ik vond 'm best aardig, hoewel weinig origineel. De film is een combinatie van Starship Troopers en Space: Above and Beyond en sommige shots lijken een op een te zijn gekopieerd uit Total Recall, Star Wars, Babylon 5 en vele andere bekende sciencefictionfilms en -series.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine