Mythica: A Quest for Heroes (2015)

Alternatieve Titel: Mythica 1
Regie: Anne K. Black
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Fantasy/Avontuur/Actie
Speelduur: 93 minuten
Met: Melanie Stone, Adam Johnson, Jake Stormoen
meer acteurs
6,5
De jonge magiër Marek droomt van spannende avonturen. Als ze de priesteres Teela tegenkomt, biedt ze de hulp aan van haar bonte gezelschap. Samen gaan ze op zoek naar Teela's zuster die gevangen genomen is door een oger.


Reacties


10-4-2015 10:31 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Een kickstarter project die een serie fantasy films oplevert (de komende 2 jaar worden er nog twee Mythica films gemaakt, met dezelfde hoofdrolspelers).

Het is zeker niet van de bovenste plank, maar gewoon een leuk fantasy verhaal. Voor iedereen die wel eens iets met rollenspelen heeft gedaan een aanrader.

13-7-2015 23:19 door: sindala Persoonlijk bericht
Leuk kleinschalig fantasyverhaal. Wel wat jammer van de matige (en vaak onnodige) computereffecten. Ook het camerawerk was niet altijd even goed. Pluspunten zijn het goede acteerwerk en de mooie kostuums en algemene aankleding. Ik was zeer aangenaam getroffen door de vele authentiek aandoende rekwisieten op de voor- en achtergrond (let maar eens goed op in bijvoorbeeld de kruidenkeuken, herberg en ogergrot). Bij veel producties, ook de grootschaligere, is de omgeving vaak wat kaal.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine