Big Game (2014)

Regie: Jalmari Helander
Herkomst: Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Finland
Genre Avontuur/Actie
Speelduur: 110 minuten
Met: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson
meer acteurs
6,3
Als Air Force One wordt neergeschoten door terroristen, en de president van de Verenigde Staten strandt in de Finse Laplanden, is er maar één persoon in de buurt die hem kan redden. Een 13-jarige jongen met de naam Oskari. In het bos op jacht, om zijn volwassenheid te bewijzen aan zijn stam. Oskari was van plan geweest om een hert op te sporen, maar in plaats daarvan ontdekt hij de machtigste man op de planeet in een escape pod. Met de terroristen die hun eigen "Big Game" proberen te vangen, moet het onwaarschijnlijke duo samenwerken om van hun jagers te ontsnappen. Het is aan de president en zijn nieuwe side-kick om zich te bewijzen en proberen te overleven van de meest bijzondere 24 uur van hun leven.


Reacties


3-7-2015 09:35 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Van de finse makers van het onverwachte kerst-hitje "Rare Exports". Een aardige thriller waar Samuel L. Jackson nu een keertje niet de grootste Bad Ass is, maar een jongetje van 13. Voor de rest is de film nogal cliché-matig.

Leuk detail, de scene's in de bergen zijn in de Alpen gefilmd, omdat dit beter overeen kwam met het beeld dat de regisseur had van de Finse Laplanden.

23-8-2015 10:50 door: wilco Persoonlijk bericht
Best aardig vermaak dit filmpje.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine