Kingsman: The Secret Service (2014)

Regie: Matthew Vaughn
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Verenigd Koninkrijk
Genre Actie/Avontuur/Comedy
Speelduur: 129 minuten
Met: Michael Caine, Taron Egerton, Samuel L. Jackson
meer acteurs
7,7
Een ultrageheime spionagedienst rekruteert een veelbelovende straatjongen. Een veteraan moet hem onder zijn hoede nemen.


Reacties


28-5-2015 15:51 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Leuke film, die aan de ene kant doet denken aan de oude Bond films, maar aan de andere kant wel een modern jasje heeft.

15-1-2016 19:59 door: sindala Persoonlijk bericht
Inderdaad een leuke film. Ik vond het wel jammer dat de regie zo ongeïnspireerd over kwam: het lijkt wel alsof de maker zelf weinig interesse in de film heeft gehad, want hij kiest vaak voor de makkelijkste weg en lijkt ook niet erg op te letten. Mogelijk was het een haastklus en kon hij er zelf weinig aan doen, maar zo kwam het bij mij niet over.

Omdat de humor en het acteerwerk dik in orde waren valt de matige kwaliteit van de film nog extra op. De kleurige ontploffingen op het einde kun je nog toeschrijven aan een poging tot humor, maar de zeer matig computergeanimeerde kogelwonden en de vele domme foutjes (spiegel, toiletten, cassettespeler) waren volstrekt onnodig.

5-3-2018 19:11 door: coravelt Persoonlijk bericht
Voor mij iets te veel lijken, maar verder heerlijke ontspannende spannende film. Wat ik goed vond waren de verwijzingen naar de diverse complottheorien die de ronde doen in de wereld. En het idee dat er echt wel eens zo'n gek kan komen (denk aan de visie van Bill Gates over depopulatie) die dat echt gaat proberen.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine