After the Tone (2014)

Regie: Digna Sinke
Herkomst: Nederland
Genre Drama
Speelduur: 85 minuten
Met: Dragan Bakema, Olga Zuiderhoek, Rifka Lodeizen
Hoe verwerk je het feit dat iemand die je na staat plotseling verdwijnt? Kun je doorgaan met leven terwijl je wacht op zijn terugkomst?

Voicemails, van de telefoon van ene Onno. Op de dag dat hij een belangrijke prijs zou winnen is hij ineens verdwenen. Hij beantwoordt geen van de voicemails die op zijn telefoon worden achtergelaten. Zijn partner Adriaan wacht op hem met een belangrijke Japanse klant. Zijn vriendin Saskia wil 's avonds met hem uit gaan. Zijn zus Anna herinnert hem aan zijn vaders verjaardag. Zijn moeder vraagt hem om een taart mee te nemen.
Langzaam maar zeker begint het de bellers te dagen dat Onno verdwenen is. En niemand weet waarheen en waarom? Wie was Onno eigenlijk, om zo maar te verdwijnen? Hebben zijn vrienden en familie iets gemist, was er iets mis met Onno? Hadden ze wel echt contact met hem? We volgen een jaar lang de berichten op zijn telefoon, een achtbaan van woede, ontkenning, wanhoop en de uiteindelijke berusting waarop iedereen uitkomst. Op het eind is alleen zijn vriendin Saskia...


RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine