Hartenstraat (2014)

Regie: Sanne Vogel
Herkomst: Nederland
Genre Romantiek
Speelduur: 90 minuten
Met: Tygo Gernandt, Hannah Hoekstra, Benja Bruijning
meer acteurs
6,3
Het leven kabbelt rustig door in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob.

De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan verschijnt Katje in zijn leven. De knappe modeontwerpster opent naast zijn winkel in de Hartenstraat een hippe modezaak.
Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn in alles elkaars tegenpool. Toch ziet Katje stiekem ook wel iets in haar buurman, zeker nu in haar huidige relatie met Thomas niet veel muziek meer zit. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet (gedwongen door zijn beste vriend Bas), stuurt ze hem een anoniem bericht. En wat blijkt? Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, is best gecharmeerd van de 'Girl Next Door' die zij op internet speelt...


Reacties


1-5-2016 12:48 door: creatieve80 Persoonlijk bericht
deze film vond ik ook niet echt maar omdat ik wel bleef kijk daarom kan ik niks anders da 5 stem geven

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine