Transformers: Age of Extinction (2014)

Alternatieve Titel: Transformers 4
Regie: Michael Bay
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre SF/Actie
Speelduur: 165 minuten
Met: Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Stanley Tucci
meer acteurs
5,3
Een werktuigkundige en zijn dochter ontdekken iets dat de Autobots, de Decepticons en een paranoïde regering achter hun aan brengt.


Reacties


21-9-2014 11:45 door: Tachyon Persoonlijk bericht
I'm getting too old for this crap.

4-11-2014 01:36 door: Mebert Persoonlijk bericht
Of nog niet seniel genoeg. We zijn behoorlijk verwend het afgelopen jaar met SF-films met leuke effecten en af en toe een redelijk verhaal. Kunnen ze werkelijk niets beters verzinnen dan een good/bad guy en een vader/dochter verhaal? 4.

5-11-2014 12:40 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Mijn probleem is echter, dat er nu een generatie bioscoopgangers is die nog nooit gehoord hebben van de oude animatie-serie waar ik mee ben opgegroeid... En die deze films een van de beste films van 2014 vinden.

En daar is niks mis mee, ik begin me dan alleen nogal oud te voelen...

18-9-2016 02:08 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Door eens een keer een andere techniek te gebruiken wordt het één en ander visueel een stuk beter volgbaar dan alle voorgaande installments bij elkaar, maar voor de rest... omg... Michael "who the -bleep- needs a script" Bay op zijn ehhh best die mijn "suspension of disbelief"-capaciteiten een dikke rotschop heeft gegeven. Mijn krapste 5 ooit, maar dat alleen maar door het visuele geweld dat voor het eerst dik en dik genietbaar was.

10-5-2019 10:41 door: sindala Persoonlijk bericht
De minste uit de serie. Het verhaal is bij alle films grotendeels afwezig, maar in tegenstelling tot de eerste drie films vond ik hier ook de effecten ondermaats. Verder is de film met bijna 3 uur veel te lang.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine