5,8
Jupiter Jones wordt door de koningin van het universum ter dood veroordeeld omdat haar bestaan alleen al een bedreiging vormt voor haar macht.


Reacties


3-7-2015 09:27 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Volgens mij probeerden de Wachowski's een trilogie in een film te stoppen. Waardoor het er leuk uitziet en een aardige achtbaan-rit is. Maar waardoor het verhaal ergens tussen de explosies en achtervolgingen is blijven steken. Overal zie je mogelijkheden om de film uit te breiden en te verdiepen, maar de personages zijn zo plat als een dubbeltje en worden vaak zonder inleiding van hot naar her gestuurd.

11-6-2016 09:05 door: sindala Persoonlijk bericht
Het verhaal lijkt wel erg veel op The Matrix en ik ben het met Tachyon hierboven eens dat het een soort van "achtbaanrit" is: heel veel actie en weinig diepgang. Verder vond ik dat Mila Kunis' personage Jupiter Jones wel erg ouderwets en vrouwonvriendelijk was geschreven: ze kan bijna niets zelfstandig beslissen maar heeft hierbij bijna altijd de hulp van een man nodig.

25-5-2018 14:32 door: Vosje103 Persoonlijk bericht
Een paar uur in een achtbaan van werelden, culturen en levens, vol wendingen en ontwikkelingen: natuurlijk ook wel wat kritiek (irritant dat ze nauwelijks zelf beslissingen neemt), maar ook weer een paar mooie acteurs, dus voor mij een leuke filmavond.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine