Feuten: Het Feestje (2013)

Regie: Lourens Blok
Herkomst: Nederland
Genre Thriller/Drama
Speelduur: 100 minuten
Met: Hanna Verboom, Tim Murck, Manuel Broekman
meer acteurs
5,0
Eeuwige student Olivier de Ruyter vecht een conflictje uit met de politie die genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt. Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans heimwee naar het studentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vrienden helemaal naar de klote te gaan op de sociëteit. Ook naar het feest komen eerstejaarsstudenten en beste vrienden Elias en Lieve. Lieve is het ideale corpsmeisje, Elias is alleen maar op het feest omdat hij verliefd is op Lieve. Dit zijn de ingrediënten voor een avond die totaal uit de hand gaat lopen. De politie probeert een eind te maken aan het feest terwijl de losgeslagen Bram er met de veel jongere Lieve vandoor gaat. Elias voelt zich verraden en botst op een agent die net het feest wil afkappen. Elias wordt naar de grond geslagen waardoor de sfeer op het feest omslaat.

Zijn gehavende gezicht verschijnt op Twitter waardoor het feestje in de sociale media al snel bekend wordt als iets dat je niet moet missen! Terwijl de politie en de ME zich voor de deur verzamelen om het feest te ontruimen, verschansen de studenten zich in de sociëteit en wachten ze op wat gaat komen.

Speelfilm van de televisieserie "Feuten".


Reacties


1-11-2013 11:59 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Ai.... wat een slecht verhaal!! Ik vond de serie wel leuk om te kijken, maar deze film is ronduit slecht! Overigens niet wat acteerwerk betreft, sterker nog die kwaliteit is vrij aardig. Het zit hem vooral in het gehele verhaal. Dat is oninteressant, onsamenhangend en is ongeloofwaardig. Een willekeurige aflevering van de serie is aanmerkelijk beter.

2-5-2016 19:53 door: creatieve80 Persoonlijk bericht

Deze film vind ik gewoon redelijk

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine