Justice League: War (2014)

Regie: Jay Oliva
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Avontuur/Actie/Animatie
Speelduur: 90 minuten
Met: Shemar Moore, Jason O'Mara, Michelle Monaghan
meer acteurs
7,0
Justice League-film gebaseerd op de comicreeks "Justice League: Origin". Batman en Green Lantern ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens hun jacht op een Parademon in Gotham City. Green Lantern ontdekt tot zijn verrassing dat Batman geen superkrachten heeft en hun kennismaking verloopt stroef. Het monster blaast zichzelf op met een buitenaards stukje techniek, waardoor de twee de hulp inroepen van Superman en later komt ook The Flash erbij. Dr. Silas Stone onderzoekt de buitenaardse technologie en diens zoon Victor verandert door een ongeluk in het lab in Cyborg. Een horde Parademons onder leiding van de buitenaardse superschurk Darkseid valt daarop de hele aarde aan waardoor ook Wonder Woman en Shazam zich in de strijd mengen.

De eerste Justice League-film in "New 52"-stijl. In 2011 werden alle 52 lopende DC Comics-series herstart. De nummering begon weer bij 1, de kostuums werden vernieuwd en bij een groot aantal superhelden werden nieuwe achtergronden en verhaallijnen geïntroduceerd.


Reacties


23-5-2016 11:09 door: sindala Persoonlijk bericht
Degelijke tekenfilm met leuke introducties van de verschillende personages. In de eindstrijd blijkt dat zelfs Superman niet onverslaanbaar is en Darkseid heeft daar niet eens Kryptoniet voor nodig.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine