The Hangover Part III (2013)

Alternatieve Titel: The Hangover 3
Regie: Todd Phillips
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Comedy
Speelduur: 101 minuten
Met: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms
meer acteurs
6,2
Alan gaat door een diep dal na de dood van zijn vader. Zijn vriendschap met de andere leden van "the Wolfpack" is alles wat hij nog heeft.


Reacties


17-6-2013 19:24 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Als je de eerste twee leuk vond, zul je hier ook een leuke avond aan hebben.

20-6-2013 14:23 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Mwa. Deel I vond ik erg leuk, deel II was een slap aftreksel daarvan en deel III is een zwakke poging het concept uit te wringen. Waar II de verhaallijn (en de grappen) van deel I kopieerde is geprobeerd om nummer 3 iets origineler te laten zijn. Dat is gelukt, maar het levert geen sterk verhaal op.

Ik heb nauwelijks nog gelachen.

13-7-2013 08:12 door: sindala Persoonlijk bericht
Dit derde deel viel mij ook behoorlijk tegen. Vrijwel geen humor en bovendien veel te gewelddadig.

8-2-2016 04:25 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Oei... de film die niet gemaakt had mogen worden... Hij was geinig geweest als het eerste deel nooit gemaakt was. De 1e Hangover was hilarisch vanwege origineel en boordevol "omg wtfff" momenten. Deel 2 was te pruimen vanwege "glimlachende herkenning" maar niet meer dan dat. Deze 3e "installment" krijgt van mij alleen een 5 vanwege herkenbare lovable hoofdpersonen en een altijd goeie Melissa McCarthy en John Goodman. En omdat het me duidelijk maakt dat de 1e "Hangover" de enige in deze trilogie (wat de makers het graag noemen) waard is om vaker te gaan zien. Zo jammer dat men het nodig vond om uit te melken.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine