Fast & Furious 6 (2013)

Alternatieve Titel: Furious 6. Fast Six. The Fast and the Furious 6.
Regie: Justin Lin
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Avontuur/Misdaad/Actie
Speelduur: 130 minuten
Met: Dwayne Johnson, Vin Diesel, Luke Evans
meer acteurs
6,5
De bende van Dominic Toretto gaat een rivaliserende bende aanpakken.


Reacties


9-7-2013 23:39 door: sindala Persoonlijk bericht
Vermakelijke onzin. Het hoogtepunt was voor mij de twee confrontaties tussen Michelle Rodriguez en Gina Carano, de rest was meer van hetzelfde. En afgaande op het stukje bij de aftiteling doet in deel 7 Jason Statham mee.

29-8-2015 11:42 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Oei... het vijfje wordt nog gegeven omdat de actie over de top echt goed in orde is en de humor er ook nog goed in zit. Maar dit is geen "the fast and the furious" film.

Spoiler Alerts aanwezig (sorry)

spoiler:
Na alle criminele subcultuuractiviteiten nu opeens de politie helpen? NOPE. De verreden straatrace voelt als een "oh shit het is een fast n furious film dus het moet erin" en past niet in de rest van de film. NOPE dus. Sleutelmomenten in de film zoals een "I'm sorry i put you through all this" die schouderschuddend weggewuifd worden met een "I have memory loss so I don't know about that"... Vermakelijke onzin okay maar COME ON! big NOPE. Een (wel erg goeie) actiescene met een opstijgend transportvliegtuig die bijna 20 minuten duurt.. hoe lang is die landingsbaan pffff TRIPLE NOPE. Dit voelt als een actiefilm waar ze een paar auto's in gegooid hebben om het maar een fast and furious label te kunnen geven.


"The Fast And The Furious: Tokyo Drift" als 3e film uit de serie voelde al als een vreemde eend in de bijt en werd niet gepruimd. Dit is de 6e film, dus bij deze vrees ik voor Fast & Furious 9: Oldtimer Alert.. of zoiets...

29-8-2015 11:45 door: Tachyon Persoonlijk bericht
We hebben daarvoor ook spoiler tags, dus die heb ik er maar even omheen gezet.

spoiler:
Overigens dat ze de politie helpen is geloof ik het thema van de films. Volgens mij zit er in deel 1 al een undercover, waarbij ze in de volgende films juist alleen maar meer aan de kant van de wet staan. Maar misschien moet ik de films eens gaan kijken...


14-12-2015 02:50 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
tags hebben niet gewerkt, ik zie echt only blank space....

14-12-2015 10:53 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Tags werken wel, de kleur v/d tekst wordt dan dezelfde als de achtergrond. Je kunt het dan niet direct zien, maar door de "onzichtbare" tekst te selecteren kun je het wel zien.
Hierdoor kun je spoilers verbergen zodat ze niet meteen te zien zijn, maar door een bewuste keuze van de lezer wel zichtbaar te maken zijn.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine