The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

Regie: Harald Zwart
Herkomst: Duitsland, Verenigde Staten van Amerika
Genre Avontuur/Actie/Fantasy
Speelduur: 130 minuten
Met: Lena Headey, Lily Collins, Jamie Campbell Bower
meer acteurs
5,3
Als haar moeder wordt aangevallen en meegenomen door een demon, zal een ogenschijnlijk normaal meisje achter de waarheid komen over haar verleden en haar bloedlijn, als ze alles op alles zet om haar moeder te redden.

Gebaseerd op het boek "Stad van beenderen" van Cassandra Clare uit 2007, het eerste boek uit de "Kronieken van de Onderwereld"-serie.


Reacties


3-9-2013 13:05 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Aardige film. Zal vooral liefhebbers van de Twilight films aanspreken.

15-10-2014 12:59 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Alles aan deze film voelt alsof ze met de hype van, inderdaad bijvoorbeeld de Twilight films, mee willen doen. Alles lijkt afgeraffeld, de casting lijkt nergens op, het script frommelt alles bij elkaar, special effects zijn niet functioneel maar meer gericht op mooie lichtjes, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Alles wat goed is aan de boeken hebben ze weten te missen, waardoor er een film overblijft die niet te volgen is voor diegenen die het boek niet gelezen hebben en verafschuwd wordt voor diegenen die het wel gelezen hebben.

24-8-2020 21:28 door: sindala Persoonlijk bericht
Zoals hierboven al vermeld doet deze film heel sterk aan Twilight denken. Het lijkt zelfs alsof ze bij de casting dubbelgangers van de sterren van Twilight hebben gekozen. Het verhaal lijkt in het begin ook op Twilight, maar gaat later toch een heel andere richting op. Er zitten elementen in van onder andere Underworld, The Lost Boys, Indiana Jones en zelf Star wars, maar erg origineel is het allemaal niet.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine