4,5
Movie 43 is een komedie die bestaat uit diverse korte films, elk met een eigen regisseur en vele bekende acteurs. Enkele verhalen zijn: Een psychopathische moeder die lijdt aan borderline, geeft samen met haar man thuis les aan hun zoon, maar onderwerpen hem aan pesterijen. Een vrouw heeft een blind date met een man en komt er achter dat hij een rare geboorteafwijking heeft, waarna ze compleet door het lint gaat. Een coach van een volledig zwart basketbalteam in de jaren '50 geeft zijn spelers advies dat duidelijk niet politiek correct is. Een knappe vrouw speelt een spelletje 'truth or dare' in een restaurant.


Reacties


10-6-2013 23:02 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Wat voor film maak je als je Hollywood's supersterren als Emma Stone, Gerard Butler, Hugh Jackman, Chloë Moretz, Elizabeth Banks, Kristen Bell, Kate Winslet, Anna Faris, Naomi Watts, Bobby Cannavale, Uma Thurman, Christopher Mintz-Plasse, Halle Berry, Chris Pratt, Josh Duhamel, Richard Gere, Kate Bosworth, Patrick Warburton, Liev Schreiber, Justin Long, Seann William Scott, Leslie Bibb, Jason Sudeikis, Kieran Culkin, Terrence Howard, Johnny Knoxville en Tony Shalhoub zo ver krijgt om er in te spelen?

Blijkbaar ga je eerst langs de broertjes Wayans en vraag je welke grappen zij echt te flauw vonden voor Scary Movie 43 en baseert daar je script op. De humor, gebaseerd op banale poep, pies en sex grappen, is zo flauw dat zelfs de hardcore fans van die Scary Movie reeks hier de humor niet van inzien.

Waarom in godsnaam al deze sterren hier in mee willen spelen gaat boven mijn pet, misschien is het een soort van guilty pleasure of hadden ze allemaal nog een mooie verliesgevende post nodig voor hun belastingaangifte... ik weet het niet.

27-6-2016 12:41 door: sindala Persoonlijk bericht
Tachyon schreef:
Waarom in godsnaam al deze sterren hier in mee willen spelen gaat boven mijn pet, misschien is het een soort van guilty pleasure of hadden ze allemaal nog een mooie verliesgevende post nodig voor hun belastingaangifte... ik weet het niet.

Ik heb de film niet gezien, maar weet wel waarom al die sterren meededen, want ik heb pas toevallig een filmpje over Movie 43 gezien. Producent Charles Wessler was al 15 jaar met zijn idee aan het leuren en kreeg uiteindelijk toestemming van de filmstudio nadat hij de in 2009 opgenomen door Peter Farrelly geregisseerde episode met Kate Winslet en Hugh Jackman liet zien. Door dit stukje kreeg hij ook vele andere sterren zover om voor de film te tekenen, maar toen ze zich realiseerden wat voor soort film het zou worden probeerden velen onder hun contract uit te komen, wat alleen Colin Farrell, George Clooney en regisseurs Trey Parker en Matt Stone lukte. De rest zat contractueel vast aan het project.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine