The Impossible (2012)

Alternatieve Titel: Lo imposible. L'impossible. The Impossible.
Regie: Juan Antonio Bayona
Herkomst: Spanje
Genre Drama
Speelduur: 114 minuten
Met: Ewan McGregor, Naomi Watts, Tom Holland (II)
meer acteurs
8,1
Een Amerikaanse familie wordt samen met tienduizenden vreemden meegesleurd tijdens een van de grootste natuurrampen ooit.


Reacties


25-8-2013 20:41 door: BOWSERRAY Persoonlijk bericht
heftige film, vooral omdat je weet dat het echt gebeurd is.

1-3-2015 18:51 door: Fred Persoonlijk bericht
Maar is dit terecht de beste film op filmgek?

4-3-2015 08:52 door: sindala Persoonlijk bericht
Fred schreef:
Maar is dit terecht de beste film op filmgek?

Ik vind van niet, maar ik heb dan ook weinig op met dergelijke dramatische op een waargebeurd verhaal gebaseerde films. The Impossible was mooi gemaakt, maar duurde veel te lang. De emotionele gebeurtenissen worden moddervet aangezet waardoor het geheel bij mij erg overdreven overkwam.

4-3-2015 10:52 door: Tachyon Persoonlijk bericht
En daardoor is dit ook inmiddels niet de beste film meer. In principe zie je dit wel vaker. Diegene die als eerste stemmen op een film, zijn diegene die deze film echt willen zien en geven dan ook vaak een hoge waardering. Hierdoor willen anderen deze film ook zien en krijg je lagere stemmen die de gemiddelde score van een film wat realistischer maakt.

10-4-2015 10:50 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Inmiddels ook gezien. Verdorie, als ouder van kleine kinderen kan ik ten zeerste afraden om deze film te zien. Wat wordt er hier op je emoties en ouder-instincten ingespeeld. Misschien wel veel en makkelijk, maar eerlijk is eerlijk... ze doen het wel goed.

Wat me wel opviel (en daar ben ik blijkbaar niet de enige in, want half het internet is daar over gevallen), is dat het wel allemaal Amerikanen en Europeanen zijn die je ziet. De lokale bevolking zie je alleen in de achtergrond in een dienende functie en hooguit als het echt noodzakelijk is om het plot een duwtje te geven.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine