K3 Bengeltjes (2012)

Regie: Bart van Leemputten
Herkomst: België
Genre Comedy/Fantasy/Familie
Speelduur: 90 minuten
Met: Kristel Verbeke, Karen Damen, Josje Huisman
meer acteurs
6,8
Karen, Kristel en Josje van K3 zijn dolblij dat hun drie nichtjes een weekend in hun appartement gaan logeren. De blijdschap slaat al snel om want de drie meisjes blijken ettertjes te zijn die de hele tijd de boel op stelten zetten. Dit trekt de aandacht van opperengel Manuel. In de Wolkenwereld, daar waar de engelen leven, heeft Manuel de leiding van de afdeling ‘Bengeltjes’. Daar maakt men van ettertjes ‘bengeltjes’. De kinderen die bengeltjes worden, moeten wel een 24 uur lang braaf zijn en strikt de regels volgen van het Engelenboek. Want als ze dat niet doen, volgt een heel bijzondere straf.

Opperengel Manuel besluit deze opdracht aan zijn nieuwe helper Tuur te geven. De klungelige Tuur moet de nichtjes ophalen en naar de Wolkenwereld brengen om ze te leren braaf te zijn, en er zo bengeltjes van te maken. Tuur vergist zich tussen de nichtjes en de meisjes van K3 zelf en zo worden Karen, Kristel en Josje bengeltjes.

Karen, Kristel en Josje moeten dan ook hun 24 uur braaf zijn goed voltooien, en dat blijkt niet zo makkelijk als gezegd.


Reacties


12-12-2012 14:08 door: Achtstegroepershuilenniet Persoonlijk bericht
mij lijkt dit een stomme film


12-12-2012 14:08 door: Achtstegroepershuilenniet Persoonlijk bericht
nou een leuke want hij is echt humor


20-10-2013 22:14 door: sindala Persoonlijk bericht
Grappige film met verrassend goede effecten.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine