Devil Hunters (1989)

Alternatieve Titel: Lip mo kwan ying. Lie mo qun ying. Red Force 3. Megaforce 2. Ultra Force 2.
Regie: Tony Liu Jun-Guk
Herkomst: Hongkong
Genre Actie/Misdaad
Speelduur: 90 minuten
Met: Alex Man, Moon Lee, Lau Siu-Ming
meer acteurs
6,0
Een oudere gangster ontdekt dat niet alleen de politie achter hem aan zit maar ook leden van zijn eigen bende, aangevoerd door een ambitieus jong bendelid.


Reacties


2-10-2012 08:57 door: sindala Persoonlijk bericht
Dit leek een typische Hongkong-misdaadfilm uit de jaren tachtig, met veel knokpartijen en vuurwapengeweld. Daarom vond ik het in eerste instantie vreemd dat deze in de filmlijst stond van de Nacht van de Wansmaak. In de allerlaatste scene is echter te zien hoe de drie hoofdrolspelers van een gebouw afspringen dat ontploft. Door een verkeerde timing gingen de explosies te vroeg af en liepen actrices Moon Lee en Sibelle Hu derdegraads brandwonden op. Deze laatste scene wordt een aantal keren achter elkaar getoond (ook in slowmotion) met daarna een verklaring met wat er was gebeurd en krantenartikelen met foto's van de actrices in het ziekenhuis. Over smakeloos gesproken...

Wat de film betreft: die is best aardig, hoewel ik me voortdurend afvroeg hoeveel helpers de slechterik wel niet had, want die worden met de tientallen neergeschoten.

De film is in zijn geheel te zien in het Engels op Youtube, zie ook de link "meer video's".

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine