Arbitrage (2012)

Regie: Nicholas Jarecki
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller/Drama
Speelduur: 107 minuten
Met: Richard Gere, Susan Sarandon, Brit Marling
meer acteurs
6,3
Hedgefund-manager en miljardair Robert Miller heeft grote verliezen geleden en heeft zijn boekhouding vervalst om te voorkomen dat hij wordt gearresteerd voor fraude. Op een nacht krijgt hij met zijn minnares Julie in de auto een ongeluk, waarbij zij omkomt. Miller vlucht terwijl de wagen in vlammen opgaat. Om te voorkomen dat zijn vrouw van Julie te weten komt gebruikt hij een voormalige cliënt als alibi. Intussen is de politie er van overtuigd dat hij een moordenaar is en heeft zijn dochter zijn boekhoudfraude ontdekt.


Reacties


16-1-2013 21:08 door: Tachyon Persoonlijk bericht
De film hinkelt een beetje op 2 gedachten, met aan de ene kant het actuele financiële drama en aan de andere kant het drama rond het ongeluk... beide stukken komen hierdoor echter niet echt uit de verf...

10-11-2018 17:06 door: coravelt Persoonlijk bericht
Het begin boeide niet zo. Maar naarmate het vernaal vorderde, werd het sterker. Goed en kwaad lopen door elkaar, dat maakt het geloofwaardig. Sterk einde.

10-4-2020 07:55 door: Sylly Persoonlijk bericht
Ik vond hier niet zo veel aan, ik had het idee dat er weinig gebeurde gedurende de film. Ook het einde kon me niet zo boeien.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine