Vertical Limit (2000)

Regie: Martin Campbell
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Duitsland
Genre Actie/Avontuur/Thriller
Speelduur: 124 minuten
Met: Chris O'Donnell, Robin Tunney, Scott Glenn
meer acteurs
4,5
De bergbeklimmer Peter Garrett begint een gevaarlijk reddingsmissie om z'n zus te redden, die samen met enkele anderen gevangen zit boven op de K2, één van de hoogste bergen ter wereld.


Reacties


18-9-2004 17:29 door: Winus Persoonlijk bericht
Wat een debiele film. Er vallen meerdere doden om een griet te redden en iedereen is blij...flush!

7-2-2005 22:53 door: Fred Persoonlijk bericht
Die stomme Martin Campbell denkt volgens mij echt dat hij een film maakt over diepgaande menselijke emoties!! Bah. Wat een ellende. Pretentieus noem ik dat. Chris O'Donnell valt volledig door de mand als dramatisch acteur en zelfs het camerawerk en de belichting zijn slecht. Ultieme 60-uit-een-dozijn-bagger. Als je een goede bergbeklimfilm wilt zien, kijk dan touching the void, als je domme actie in de bergen wil zien, kijk dan cliffhanger of zo.

8-2-2005 16:13 door: Jinx Persoonlijk bericht
Heel slecht en dan te bedenken dat deze film redelijk werd bezocht.

20-1-2011 23:03 door: j.hilboesen@home.nl Persoonlijk bericht
Zeer onterecht dat de film lage scores heeft gekregen....vraag me af of dat uberhaupt filmkenners waren. Als je je een beetje kunt inleven in het bergbeklimmen en de daarbij horende risico's denk ik toch dat dit een aardige film is geweest.

22-1-2011 09:07 door: sindala Persoonlijk bericht
Ieder zijn smaak, maar ik vind de score zelfs nog iets aan de hoge kant. Ik heb zelf ook een beetje aan bergbeklimmen gedaan en vond de diverse noodsituaties verre van realistisch. Ik ben het met Fred eens dat de film behoorlijk pretentieus was en om een beetje spanning in de film te krijgen werden bovendien de idiootste dingen gedaan. Gelukkig kwam na deze film Cliffhanger op TV. Die film pretendeerde tenminste niet meer te zijn dan ie was: een standaard actiefilm in de bergen.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine