6,8
De jonge, onderscheiden Vietnam held Frank Vega (Danny Trejo) keert terug naar huis. Daar wordt er slechts op hem neergekeken. Hij heeft geen baan meer en ook zijn jeugdliefde keert hem de rug toe. Veertig jaar later beschermt hij een oudere zwarte man tegen een stel skinheads, wat hem tot de lokale held maakt. Maar zijn geluk neemt plots een slechte wending wanneer zijn beste vriend Klondike vermoordt wordt en de politie er niets aan doet. Vega besluit het recht in eigen hand te nemen en gaat op zoek naar de moordenaar. Op zijn zoektocht ontdekt hij een verband met een corruptieschandaal van de lokale overheid.


Reacties


16-4-2012 08:40 door: wees4971874 Persoonlijk bericht
had er veel meer van verwacht dacht een beetje soort opvolger van machete ,, maar dat neemt niet weg dat het geen goeie film was ,,

5-7-2012 01:33 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
In de handen van een Tarantino of een Rodriguez was dit een "over the top" blood-n-gore fest geworden. Nu is het gewoon een erg amusante B-film met zn foutjes maar ook met zn charmes. je kunt gewoon merken dat de acteurs er plezier in hadden, het straalt er vanaf.

Ik zeg niet al teveel nadenken of op zoek gaan, gewoon genieten van een goeie pulpfilm!

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine