The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

Alternatieve Titel: The Hobbit 2. De Hobbit: de Woestenij van Smaug.
Regie: Peter Jackson
Herkomst: Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/Avontuur/Fantasy
Speelduur: 161 minuten
Met: Martin Freeman, Luke Evans, Elijah Wood
meer acteurs
7,7
Thorin en zijn vrienden hebben Lake-town bereikt en het is tijd voor de hobbit Bilbo Baggins om zijn contract met de dwergen te vervullen. Het gezelschap moeten de reis naar Lonely Mountain volbrengen en inbreker Baggins moet op zoek gaan naar de geheime deur, die toegang geeft tot de schat van de draak Smaug. Zullen Bilbo en de anderen in staat zijn om de schat te bemachtigen, en deze kunnen behouden? En zullen ze ontdekken wat er is geworden van de tovenaar Gandalf?


Reacties


11-1-2014 20:20 door: yacco Persoonlijk bericht
geweldige film!! goed vervolg van de vorige film. geweldige verfilming van het boek

13-1-2014 09:53 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Heeft een beetje last van het feit dat het een "tussenfilm" is, er is geen introductie meer nodig en het grote einde wordt bewaard voor de laatste film... Hierdoor lijkt het een beetje ene verplicht nummer waarbij op hoge snelheid een checklist wordt afgeraffeld. Waar deel 1 het allemaal iets te lang leek uit te rekken, lijkt deel 2 het allemaal iets te snel, te kort willen doen. Ik hoop dat ze het in deel 3 precies goed krijgen.

Toch blijft er natuurlijk een geweldige film over, de locaties, de acteurs de effecten, Smaug de schatkamer, het zier er allemaal werkelijk fantastisch uit. De 3D voegt volgens mij weinig toe, maar door de HFR ziet het we allemaal wel super scherp uit!

17-1-2014 09:15 door: sindala Persoonlijk bericht
Mooi gemaakt, maar wat een WAARDELOOS einde zeg! Belachelijk om midden in een scene te stoppen met de film. Had de film dan wat eerder afgekapt, maar dit vond ik werkelijk nergens op slaan.

6-4-2014 15:22 door: Fred Persoonlijk bericht
vreselijk


7-4-2014 20:11 door: jonathanvanderstappen Persoonlijk bericht
top

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine