De Piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek (2012)

Alternatieve Titel: Pirates! Band of Misfits. The Pirates! In an Adventure with Scientists!
Regie: Peter Lord, Jeff Newitt
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika, Verenigd Koninkrijk
Genre Familie/Avontuur/Animatie
Speelduur: 88 minuten
Met: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Jeremy Piven
meer acteurs
6,5
Pirate Captain wil de Pirate of the Year Award winnen, maar moet daarvoor wel zijn rivalen Black Bellamy en Cutlass Liz verslaan.


Reacties


1-8-2012 22:15 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Waarom wilt iedereen die geweldige korte filmpjes maakt, die de hele wereld fantastisch vindt, altijd proberen om hun 'magie' te vertalen naar feature films?

Mr. Bean lukte het niet, de Simpsons lukte het niet en helaas lukt het Aardman studios ook niet. Hun Wallace & Grommit filmpjes zijn briljant... Hun 'grote' werk is echter dertien in een dozijn.

Ach de film is op zichzelf zo slecht nog niet, ik heb me anderhalf uur goed vermaakt. Maar het nogal vlakke verhaal over iemand die een grote fout maakt en dat wil rechtzetten is een beetje laf en het lijkt eigenlijk toevallig dat ze een piraten-setting eronder hebben geschoven. Het hadden net zo goed speelgoedpoppetjes kunnen zijn die 'snachts tot leven komen.

Wat wel leuk is, is het oog voor detail wat we kennen van Aardman Studios. In elke scene, zijn er wel leuke verwijzingen te vinden op de achtergrond. Pirates! is zeker een leuke film, maar zeker ook geen 'Must see'.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine