A Good Day to Die Hard (2013)

Alternatieve Titel: Die Hard 5
Regie: John Moore
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Thriller/Misdaad/Actie
Speelduur: 98 minuten
Met: Bruce Willis, Patrick Stewart, Mary Elizabeth Winstead
meer acteurs
6,8
Politieman John McClane gaat achter een voormalige Russische generaal aan die de Amerikaanse president wil vermoorden.


Reacties


25-3-2013 14:01 door: sindala Persoonlijk bericht
Best vermakelijk, maar wel het minste deel uit de Die Hard-reeks, vind ik. De scene waar hij met een terreinwagen over de file rijdt was erg mooi gemaakt, maar voor de rest zat er zelfs voor een Die Hard-film extreem veel gepaf en geboem in, dat bovendien weinig origineel was. Ook de scenes bij Tsjernobyl vielen me tegen: dat was eerder in Universal Soldier: Regeneration, Return of the Living Dead: Necropolis en Chernobyl Diaries veel beter gedaan.

16-5-2013 11:13 door: Thijmpie Persoonlijk bericht
Deze film is tegek


17-6-2013 19:21 door: Tachyon Persoonlijk bericht
De Die Hard serie heeft het probleem zoals zo vele filmseries tegenwoordig. Om bij de boxoffice te blijven scoren en de jeugd erbij te pakken heeft het tegenwoordig niets meer te maken met de originele films. Voor mij persoonlijk is het vanaf Die Hard 3 hard achteruitgegaan met de serie.

Aan de andere kant, als je dit gewoon ziet als een vlotte actiefilm met leuke oneliners is het gewoon een goede film... En Bruce Willis speelt zijn rol zoals gewoonlijk heerlijk.

21-1-2019 00:25 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Dit is "Terminator 3" allover again... lekker vermakelijke en lompe actiefilm maar qua "feel" ver verwijderd van de normale franchise. Niks mis mee en goed te kijken maar kan niet in de schaduw staan van de andere Die Hard films.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine