The Last Stand (2013)

Regie: Kim Ji-woon
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Misdaad/Actie
Speelduur: 107 minuten
Met: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Luis Guzmán
meer acteurs
6,6
Na een desastreus afgelopen politie-operatie verlaat LAPD-agent Ray Owens Los Angeles om sheriff te worden in het grensplaatsje Sommerton Junction. Elders is ondertussen de gevaarlijkste drugscrimineel van het land ontsnapt. De crimineel rijdt in een speciaal hiervoor omgebouwde wagen met een noodgang naar het zuiden, met een gijzelaar aan boord en een aantal tot de tanden bewapende bendeleden die hem onderweg helpen. Bij een nabijgelegen grensovergang probeert de FBI de boef tegen te houden voordat hij verdwijnt naar Mexico. Owens kleine en slecht uitgeruste politiemacht komt onverwacht tegenover de gangsters te staan, die een onvoorstelbaar plan hebben uitgedokterd om de FBI om de tuin te leiden.


Reacties


25-4-2013 10:59 door: Tachyon Persoonlijk bericht
En eindelijk issie Back! (na het zo vaak roepen in zijn films). Een lekkere actiefilm met de Ex-Governator Schwarzenegger, gewoon niet moeilijk doen en schieten.

29-4-2013 14:24 door: wilco Persoonlijk bericht
Zeer vermakelijke actiefilm

5-7-2015 03:01 door: Tony Clifton Persoonlijk bericht
Verstand op nul, grijns op je gezicht en anderhalf uur niet nadenken maar vergeetbaar genieten. Errug grote namen die zelf ook niet nadenken maar gewoon een leuke film gemaakt hebben. Wilkommen zurück Herr Schwarzenegger

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine