50/50 (2011)

Regie: Jonathan Levine
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Drama/Comedy
Speelduur: 99 minuten
Met: Joseph Gordon-Levitt, Bryce Dallas Howard, Anna Kendrick
meer acteurs
7,5
Adam, een 27-jarige medewerker van een radioprogramma, krijgt in het ziekenhuis te horen dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Samen met zijn moeder, zijn beste vriend en zijn therapeute komt hij erachter wat de belangrijkste zaken in zijn leven zijn.


Reacties


4-10-2011 17:53 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Een mooie film over het ziektebeeld. Ik zat in een snikkende sneakzaal, de film wist dus goed te raken. Ik merkte dat ik zelf nogal de vergelijking met de film Simon maakte. Niet in de minste plaats vanwege de ontladende humor in relatie tot het zware onderwerp. Helaas wordt het niveau van Simon niet gehaald, daarvoor is het te veel hollywood en zitten er net iets te veel thema's/verhaallijnen in de film. Desalniettemin een mooie film.

12-12-2011 15:03 door: sindala Persoonlijk bericht
Toen ik vorig jaar het prachtige "My Sister's Keeper" zag had ik niet gedacht dat ik ooit nog een even sterke film over zo'n rotziekte als kanker zou zien. Dat had ik verkeerd, want 50/50 is minstens even goed, met net als in voornoemde film zeer goede muziek en geweldig acteerwerk, vooral van hoofdrolspeler Joseph Gordon-Levitt, die eerder al in "The Lookout" en "Elektra Luxx" liet zien dat hij een geweldig acteur is.

14-1-2012 16:27 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Ik ben het eens over de bovenstaande lovende woorden over deze film, zelf Seth Rogen speelde goed in deze film.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine