Savages (2012)

Regie: Oliver Stone
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Misdaad/Thriller/Drama
Speelduur: 131 minuten
Met: Taylor Kitsch, Blake Lively, John Travolta
meer acteurs
5,7
De vriendin van de Amerikaanse hasjdealers Ben en Chon wordt ontvoerd door een Mexicaans drugskartel om hen te dwingen zaken met hen te doen.


Reacties


2-10-2012 13:38 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Wat een ontzettend slechte film. De makers doen verwoede pogingen om in de buurt te komen van Tarantino-achtige scenes, maar slaagt daar consequent niet in. Ik ergerde me aan het gebruik van clich├ęs en het matige acteerwerk. De verhaallijnen zijn wat ongeloofwaardig en de dialogen zijn slecht geschreven. Bijvoorbeeld de informele conversatie tussen O. en Elena.

Een lichtpuntje is de aanwezigheid Benicio Del Toro. Zijn karakteristieke hoofd maakt een hoop goed. Het is echter te weinig om de film te dragen.
Laatste lichtpuntje is de eind-scene. - Ik dan bedoel ik niet de totaal overbodige scene met het alternatieve droomeinde. - In die scene zit naar mijn idee wel een aardig geslaagde verwijzing naar The Good The Bad and The Ugly.

Helaas maken deze lichtpuntjes de film nog steeds niet de moeite van het kijken waard.

26-1-2013 14:21 door: Frankk Persoonlijk bericht
Ik had de hele tijd het gevoel dat het pretendeert een soort film te zijn die het niet is. Tegenvaller.

21-11-2013 09:13 door: sindala Persoonlijk bericht
Jammer dat de film niet na twee uur was afgelopen, want dat tweede einde was waardeloos (en weer typisch Hollywood). Voor mij was de realistisch gefilmde overval het hoogtepunt van de film, de rest was zeer middelmatig.

RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine