The Avengers (2012)

Alternatieve Titel: Avengers Assemble
Regie: Joss Whedon
Herkomst: Verenigde Staten van Amerika
Genre Actie/SF
Speelduur: 142 minuten
Met: Chris Evans, Robert Downey jr., Scarlett Johansson
meer acteurs
7,8
The Avengers zijn een buitengewoon team van superhelden. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die een bedreiging vormt voor de wereldwijde veiligheid heeft Nick Fury (Samuel L. Jackson), directeur van de internationale vredesmacht S.H.I.E.L.D., een team nodig om de wereld te redden van de ondergang. Dit team bestaat uit Iron Man (Robert Downey Jr.), Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Hawkeye (Jeremy Renner) en Captain America (Chris Evans).


Reacties


1-5-2012 09:32 door: mrdaan Persoonlijk bericht
Ik heb deze film een relatief hoog cijfer (8) gegeven. Waarom? Niet omdat het verhaal zo sterk in elkaar steekt, niet omdat het magistraal geacteerd is, nee dit alles omdat ik de film in Imax 3D heb gezien. Wow!! Voor mij de meest ultieme filmervaring tot nu toe. De actiescenes zijn werkelijk verbluffend op dit grote doek met 3D beelden.

Over de film zelf. Zoals gezegd is het verhaal niet erg bijzonder. De wereld gaat eraan door een slechterik en een superheld, in dit geval superhelden, weten dit op het laatste moment te voorkomen. Niets bijzonders. Toch werkt de combi van helden wel. Er is een aardige balans gevonden tussen de verschillende krachten die eenieder heeft.

5-5-2012 08:09 door: Tachyon Persoonlijk bericht
Je hebt helemaal gelijk mrdaan. Hoewel ik het eerste uur nog zat te twijfelen over de 3D, was ik verkocht zodra de Hulk in beeld kwam. En het eindgevecht was inderdaad geweldig in 3D.

Voor de rest was de film ook goed, elke superheld kreeg genoeg tijd om zichzelf neer te zetten, Tony Stark was natuurlijk weer heerlijk om naar te kijken en de Hulk was fantastisch!

9-5-2012 16:29 door: putdeksel Persoonlijk bericht
ben erg benieuwd naar deze film... ga hem zeker in 3d kijken!

6-4-2014 14:50 door: prins Persoonlijk bericht
cool

25-9-2017 14:14 door: flipperdeflip Persoonlijk bericht
niks op aan te merken.


25-5-2018 13:18 door: Vosje103 Persoonlijk bericht
Gezien in 2012: leuke film!


RSS (Nieuws)

Filmgek Search Engine